24 Comments

 1. Uit die games wat ek gekyk het, en dit was die laaste twee, sal ek die volgende spelers kies, ek ken nie almal se name nie so ek sal net provinsies vat, en net waar ek dink dat hy n shot het vir sas, here goes
  1 bulls donnald, 3 vrystaat aggenbach, 5 swd, 7 vrystaat, 8 vrystaat, 9 vrystaat braude, 10 vrystaat,12 sharks 13 bulls, vrystaat beide, 15 vrystaat kriel… Soos genoem het ek net die laaste 2 games gekyk

  ReplyReply
 2. Die WP XV losskakel (No 22 Vraagom) was vir my die verassing van die dag. Goeie hande en voete met spoed. Was vir my die mees afgeronde skakel van almal op dag 2.

  ReplyReply
 3. @boerboel: ou chiwawa gaan kyk gou na jou syfers ne as jy vir GREY speel ne is jou kanse om die sa skole span te hael gemiddeld 3keer hoer as wat dit is indien jy in een van die 3 groot wynland skole is, so nee dis nie droom wereld nie dis maar net wiskunde wat so se…. So daai outjies in Grey se kanse is gemiddeld 30% hoer as al die Wp spelers se kanse

  ReplyReply
 4. Stem saam oor Vraagom. Puik vertoning siende dat hy van ‘n skool kom wat in die B/C liga speel. Seker sy eerste GROOT WEDSDTRYD van die jaar.

  ReplyReply
 5. @Smallies: Moenie jou verder aan hom steur nie..ek brand om hom by te kom oor sy Diego opmerking maar besef dis presies wat hy hoop voor,glo @Beet gaan met sy gal week oor daai een…

  ReplyReply
 6. Wat steur julle julself aan die trol.

  Hy is ‘n verleentheid vir ander HJS ondersteuners en weet niks van rugby af nie.

  Ek dink GCB se 3, 7 en 9 is SAS kandidate. 13 en 15 ‘n buitekans.

  ReplyReply
 7. Nothing like CRAVEN WEAK…..waiting for the first proper match up still….

  ReplyReply
 8. @Grizzly:

  Ek wonder of hy die rugby wedstryd gekyk het en wel rugby verstaan. Hy het al met baie beledigende gevalle gewys hy verstaan nie rugby nie.

  Het Diego al 12 gespeel vir Garsfontein?

  ReplyReply
 9. @chief: Hys nie werd om verder te bespreek nie,sover ek weet nie laasjaar en die jaar nie maar wel sy hele 0/16 jaar.Was ook goed daar maar imo beter op 13.

  ReplyReply
 10. @Smallies: Ek glo hys in die binnebaan en sal Sat daar wees.Gemeet aan sy eie hoe standaard nie die beste begin nie.Wie het nie n af game nie?Verwag n grote van hom,hys baie hard op homself end sal gemotiveerd weeks…

  ReplyReply
 11. Spelers wat gister hand op gesteek het in die games wat ek gesien het is nr 2 border, nr2 wp, nr 5 wp, nr 4 wp 7wp 7lions 8 lions 12,13,15 lions en nr2 lions

  ReplyReply
 12. Hier is my laaste voorspelling voor die final, kom ons kyk hoe baie ek reg gaan he,
  1,Donnald, Bulls
  2,Goosen,Border
  3 Aggenbach Vrystaat
  4 Wp
  5 Alberts Wp
  6 Horn Wp
  7 Marais Vrystaat
  8 Gumede Sharks
  9 Braude
  10 Sharks
  12 Sharks
  13 Apollis
  11???
  14???
  15 Kriel vrystaat

  ReplyReply
 13. @Smallies: Hier is my keuses

  Loskoppe: Donald/17 van Sharks
  Hakers: Brandon/Kotze
  Vaskoppe:Jacobs/Aggenbach
  Slotte: Alberts/Ncube
  Loosies:Gumede/Roos/Marais/Luzolo
  Scrummies:Vd Linde/??
  Loskakel: April/Mostert
  Senters:Zwelindaba/Appolis/Jonker
  Vleuels:Jacobs/??
  Heelagter:Xhamlashe/???

  ReplyReply
 14. Ek gaan dit sê soos Naas dit sal sê: At the end of the day, no matter how we look at it, the SA-School Team will be those players who was at Grant Khomo (2016) and in the ‘green squad’ for the last two years……..mark my words…..

  Daar was reeds geld en tyd in die seuns belê, en hulle is in die binnebaan.

  ReplyReply

Leave a Reply