Noord-Suid Toernooi 2018

 

DATE NOORD SUID+1
Wed 28 Mar 18 Waterkloof Durbanville
Wed 28 Mar 18 Garsfontein Outeniqua
Wed 28 Mar 18 EG Jansen Paarl Gim
Wed 28 Mar 18 Monument Boland Landbou
Wed 28 Mar 18 Menlopark Stellenberg
Sat 31 Mar 18 EG Jansen Durbanville
Sat 31 Mar 18 Monument Stellenberg
Sat 31 Mar 18 Waterkloof Paarl Gim
Sat 31 Mar 18 Garsfontein Grey College
Sat 31 Mar 18 Menlopark Outeniqua

Grey College, Monument and Durbanville are the new additions to the expanded Noord-Suid tournament for 2018.

Grey has been playing in low key festival matches in the Eastern Cape during the 2015 and 2016 Easter holidays. Monument has bounced around between St John’s and Kearsney over the past two seasons. Durbanville were part of the big Oakdale Festival.

The tournament match days are 28 and 31 March 2018, meaning that it is now in direct competition with the traditional Easter Rugby Festivals at Kearsney and in Jozi and therefore resulting in teams no longer being able to commit to both as has been the case in the past. That said Boland Landbou, Grey College, Monument and Paarl Gim are all expected to be part of HJS Paarl Boy’s High’s Easter holiday international rugby festival as part of the school’s 150th birthday celebrations in 2018.

141 Comments

 1. @Hooit: Soos op die blog gese verstaan ek Durbanville miskien die surprise van die toernooi.Weet egter min van hulle af.Wil jy wag vir nog n week se uitslae of kan jy al die uitslae predict van bogenoemde games,ek sal nog bietjie wag :mrgreen:

  ReplyReply
 2. @Riempies: Kan sien hoekom jy so se,BL en Grey,kom nie taaier as dit nie.Outeniqua nog onbekend hoe sterk hulle die jaar gaan wees,maar sal verseker taai wees.Hoop egter jys verkeerd.Garsies nog n paar games voor dit waarvan Transvalia weg soos n berg voor ons le.Kempton more daar gaan nie maklik wees nie.Soos al baie gese,hierdie jaar geen maklike games nie…Sien julle het goed begin,well done,Sat gaan julle getoets word,Affies lyk geolie so vroeg in die seisoen.Sterkte,ons praat by NS.

  ReplyReply
 3. @Grizzly: Nee wat Tranvalia vs Garsies. Garsies… Het genoeg diepte..
  Ja Affies sal altyd groot wees…. vir my gaan dit baie afhang wie Helpies op #10 speel… :idea:

  ReplyReply
 4. @Grizzly: Hoor Durbanville 2 nuwe manne vanuit die Noorde aangeskaf. Slot en stut. Moet nog hulle games van die naweek kyk.

  ReplyReply
 5. @CharlesZA: Great vir hulle.Daars iemand daar kan somme maak.Ek sien julle nie so great begin gemaak nie maar almal op die blog se dis probleme wat julle kan uit sort.As die span nie so goed is soos verlede jaar moenie worry nie,daars altyd volgende jaar,ons het so op af jaar gehad laasjaar.Het jy skin in die deal? :mrgreen: (speel jou seun die jaar?).Kom jy op vir die toernooi?As jy doen sal ek jou sien daar.Die Noordvaal manne se volgende groot bymekaar kom is daar,so baie bloggers om te ontmoet.Soos jy weet is Stellies my gunsteling span in die Kaap en BL in die Boland :mrgreen:

  ReplyReply
 6. @Grizzly: Dink ons het so paar veranderinge wat gemaak gaan word voor NS. Behoort dan beter te gaan. Daar was net 3 graad 11s van ons lekker o16 span van laas jaar in span. Reken daar moet nog so paar die kans gegee word. Ons seccies lekker gespeel die naweek wat altyd goed is.

  My skin in die game is dat ek old boy is wat omgee. My seun is nog so 10 jaar weg van speel daar maar hy kom gereeld saam om games te kyk al kyk hy nie so baie soos sy pa wil he. :) Sou baie graag NS toe wil gaan maar span wat ek coach speel ook toernooi daaride tyd.

  ReplyReply
 7. @CharlesZA: Great,sien uit om julle in aksie te sien.NS nooit maklike games nie maar julle is in vir n ding imo teen 2 baie goeie spanne.Sal chat nader aan die games as die kenners hul predictions begin deur gee :mrgreen:

  ReplyReply
 8. Dit lyk vir my asof ons eerste wedstryd die jaar by NS gaan wees. Ek kan nie besluit of dit ‘n goeie of slegte ding is nie…. Die groep wat die jaar in matriek is het swaar pak gevat as 0/16 ,en as ek reg verstaan is daar min van hulle in die eerste span. Ons het wel ‘n paar seuns uit die Oos Kaap en Kaapstad se Noordelike voorstede bygekry. Ek verwag nie te veel nie, maar weet hulle sal altyd hulle beste gee.

  Daar wag 3 Premier Interschools wedstryde (PAARL BOYS, PAARL GYM en OAKDALE) op Supersport waar ons die afgelope drie jaar nie een gehad het nie.

  Om die waarheid te se daar kan die jaar vyf wedstryde op Supersport vir ons wees. (Dis meer as wat SWD gaan kry) Ek voel net dis ongelukkig ‘n jaar of twee te vroeg.

  By Wildeklawer wag daar lekker wedstryde vir die ouderdoms groepe teen Menlo. Ek dink veral Menlo se 0/15 sal wil regmaak vir verlede jaar se verloor.

  ReplyReply
 9. @AntonT: Dink julle het die stut van Brandwag gekry wat SA skole gespeel het. As ek kyk na ons span, dan sal n paar games voor NS help, nog baie verroes gewees die Saterdag en dit is ons 2de game al gewees.

  ReplyReply
 10. @AntonT: … daai eerste wedstryd gaan Garsfontein wees … sterkte :roll:
  Die laaste wedstryd van die toernooi speel julle teen ons en daar sal Outeniqua seker weer wil regmaak na verlede jaar se Noord/Suid verloor.

  Ja, daardie 0/15 groep het ‘n appeltjie om te skil … dink dit was hulle enigste verloor 2017.

  ReplyReply
 11. Ek self hou van bietjie skole Superbru maar die Noord vs Suid toernooi gaan nie voorspelbaar wees nie. Dalk 1 of 2 wedstryde maar dit is al.

  ReplyReply
 12. @CharlesZA: Eldon Lotz, moes sa skole gespeel het, puik jong loskop, hakker, en hy kan pale skop van 60m af. OPGrant Khomo 2016 OP Cravenweek 2017, hopelik SWD en SA skole 2018,en n bleddie gawe outjie op die koop toe, hy is een van die redes hoekom ek so bitch oor saru se greensquad beleid

  ReplyReply
 13. My first thought would be:
  Day 1: North 3 – 2 South
  Day 2: North 3 – 2 South
  :-D

  ReplyReply
 14. Slegter as op Superbru kan dit nie gaan nie.

  Waterkloof
  Garsfontein
  Gim
  Monnas
  Menlo

  EG
  Monnas
  Gim
  GCB
  Menlo

  ReplyReply
 15. *Waterkloof vs Durbanville
  *Garsfontein vs OuteniquaWed
  EG Jansen vs *Paarl Gim
  Monument vs *Boland Landbou
  *Menlopark vs Stellenberg
  *EG Jansen vs Durbanville
  *Monument vs Stellenberg
  Waterkloof vs *Paarl Gim
  Garsfontein vs *Grey College
  *Menlopark vs Outeniqua

  ReplyReply
 16. @Rainier: ons verskil net met Monnas BL game.
  My opinie Monnas nie opgewasse vir vinnige/tempi spel nie. En natuurlik tekort aan spoed agter.

  ReplyReply
 17. @CharlesZA: as jy AFGESKRYF voel weet ons het nie! :-P
  Dis net my mening.
  Monnas baie fisies. Joi eie mening v game teen Drostdy nie lekke op fisieke voet nie.
  Menlo wel ek rate menlo teen julle
  So geen maklike game nie.

  ReplyReply
 18. @CharlesZA: Ek dink julle sal kompeterend wees. Nie afskryf nie – dink nie die wen “margins” gaan groot wees nie.

  Maar as Monnas teen BL verloor kan daai woeste Wesranders moeilik wees die volgende wedstryd.

  ReplyReply
 19. @Skopgraaf243 *Waterkloof vs Durbanville Ek nie Durbanville nie
  *Garsfontein vs Outeniqua
  EG Jansen vs *Paarl Gim
  Monument vs *Boland Landbou
  *Menlopark vs Stellenberg
  *EG Jansen vs Durbanville
  *Monument vs Stellenberg
  Waterkloof vs *Paarl Gim
  Garsfontein vs *Grey College
  Menlopark vs *Outeniqua

  ReplyReply
 20. @Hooit: iederkant toe met die resultate, glo ek ons is in vir goeie SBR.

  Met uitsondering van twee uitslae dink ek die twee kan net dalkies AS die koppies reg is, Garsies vir Grey verras, en maybe Monnas vir Bolandlandbou maar dis maar met ideale omstandigheid.

  ReplyReply
 21. @Hooit: Baie goeie punt maar ek dink waarde om local spanne baie grootter as die oorsese manne.
  So bly dan soos jy sê elek afrigter se keuse.
  Ek dink dis vrek goeie klomp skole op een week vir toeskouers waarde en game vir game speel om opposisie te uitoorlê.

  ReplyReply
 22. @Hooit:
  Dag 1
  N-3 S-2

  Da 2
  N-3 S-2

  Daar is geen manier hoe ……..vir …… die jaar sal wen nie,nie met die span wat ….die jaar het nie.

  Ek sal die 3 woorde in vul voor die afskop tussen Grey Bloem en Garsies,dis n belofte…. :mrgreen:

  ReplyReply
 23. @boerboel: Ek is bereid om met jou te verskil dat Grey Garsies met meer as 20 punte gaan wen. Glo in julself, soos altyd Garsies, en alles sal goed gaan. Dis net nog ‘n wedstryd, soos alle ander. Julle het julle self al baie oortref en nog een sal die soet net nog lekkerder maak.

  ReplyReply
 24. @Smallies: Smallies, wat was julle hardste wedstryd so ver die jaar? Ek dink Garsies het nog nooit so opponent gespeel nie. Persoonlik dink ek dis ‘n voorreg. Ek is net bang Kempton en Transvalia tenderize ons te veel voor noord/suid.

  ReplyReply
 25. @Grizzly: Die poedel was te bang om hom aan Rugbyman te gaan voorstel Saterdag.
  Nou dit spreek boekdele.
  Sy sinapses is effens gesnoei.
  Hoe ookal sy, 10 jaar terug was Garsies nerens, nou speel hulle al Grey.
  Stem saam met @Cappie: – geniet die wedstryd. Die uitslag teen Grey is bysaak.

  ReplyReply
 26. Wat rook julle manne met die voorspellings? Landbou het verlede jaar maar slegs vir die 2de keer in die skool se geskiedenis vir Monnas geklop. Van wat ek Saterdag gesien het, en ek het al baie Landbou spanne gesien, is hierdie hoogstens ‘n top 15-20 span, as die bol reg bons. Set-piece en strike plays sal ingeoefen wees en kondisionering waar ons dit wil hê oor 2 weke, maar dit raak nou blykbaar mode om Landbou op te praat en as ‘n scalp te sien. Dink eerder dis ‘n geval van bang wees om op jou moer te kry teen ‘n skool van 340!

  ReplyReply
 27. @Ploegskaar: Twee vanne. Hougaardt, De Waal Wil net sê, ek voorspel GCB wen, dalk naby maar tog wen. Maar ek bid vir ‘n verrassing.

  ReplyReply
 28. @Ploegskaar: mens was nie jou skool se vuil wasgoed hier nie, maar ek is tog bekommerd oor garsies nie meer spanne kan maak nie. Blykbaar is hokkie meer gewild!

  ReplyReply
 29. @GarsieOuer: In die winter het ons rugby…..en ‘n vliegskool. Manne wat nie rugby jol nie doen noodhulp, daar is so 3-4 en res wat nie speel nie moet ‘n beleddie goeie verskoning hê, soos in traksie wees, in vollyf gips

  ReplyReply
 30. @CharlesZA: Ons kwartgebied is groter as die deel tussen half en kwart op die b veld. Die ou van hts middelburg wat vlagman gehardloop het was redelik vermaak daardeur nou die dag :wink:

  ReplyReply
 31. @Djou: Na my mening is daar ‘n groot verskil tussen Garsfontein se 0/19 en Tuks span. Saterdag gaan moeilik wees teen Transvalia.

  ReplyReply
 32. @Djou: Dan neem ek aan dit was dieselfde begin span as teen BL met geen veranderinge a.g.v ouderdom nie.

  ReplyReply
 33. @Smallies: Beide my suster se kinders en my swaer was daar gewees. Die jongetjie was die kaptein toe hulle teen daai gemiddelde rugbyskool van die Paarl gewen het in 2014.

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  ReplyReply
 34. @GarsieOuer:

  Ek het nie die Grey VS Welkom Gim wedstryd gekyk nie maar het wel met ‘n paar eerste span ouers gepraat. Dit wil vir my voorkom of Grey College ‘n goeie pak het en baie staat gaan maak op hulle inplaas van die agterlyn soos laasjaar. Daar is alhoewel glo 3-4 agterlyn spelers wat nog nie op Grey standaard is nie. (Ek dink ook dis sleg dat ons die twee seuns van Selborne te verloor)

  ReplyReply
 35. @AbsolutMenlo: wat se 0/19 span.Garsies het 3 0/19 spelers in die span.Gister se span het 6 veranderings gehad van BL span agv Elite Squad,besering en die 3 spelers.Soos aan jou al vroer verduidelik is die seuns al n hele ruk in ons skool en is nie geimport soos julle sin nie vir die doeleindes om in matriek te kom rugby speel nie.Ek sien hier is n gevoel dat Garsies se Tuks span af gemaak word gemiddeld.In daai geval pas dit mos vir julle want dan is dit n easy game vir Menlo as ons ontmoet in Tuks en kan julle sodoende n 5 jaar wendroogte breek.Garsies speel in 2 weke Bl,Kempton,Outeniqua en Grey Bloem.Ons het n groot sqaud wat roteer,dis onmoontlik dat ons dieselfde span kan kies in die tyd.Die span wat sal opdraf is Garsies se beste vir die dag,as ons vas val in enige wedstryd sal daar geen verskonings wees nie.Ons het baie gepraat oor diepte op die blog maar by Garsies is dit n werklikheid wat toe gepas word.

  ReplyReply
 36. @Grizzly: Kalmeer net my mening jy mag verskil @AbsolutMenlo: Volgens my het die o/19’s ‘n groot inpak op die span.
  …. dan maak jy weer jou eie stories op oor Menlo na ek maar net ‘n mening lig. :lol:

  ReplyReply
 37. @AbsolutMenlo: Wat se storie??Is die 2 0/19 spelers wat jan by Menlo in geskryf was gewerf vir hul akademie 8-O Ek sal met jou verskil en se n goeie 0/19 speler maak n verskil,maar so ook n goeie 0/18 en 17 speler ook.IMO sal Garsies bv hulle 0/17 nr 9 vir geen 0/18 of 0/19 speler in SA ruil nie 8-O Sien jy my punt?

  ReplyReply
 38. @Grizzly: Geen 0/19 by Menlo … dit is jou storie! Die mening was oor inpak van 0/19 spelers op die Tuks-reeks waar 0/19’s nie speel nie …. werf/import/ akademie jou storie.

  Net my mening @AbsolutMenlo: en jy verskil … no problem … verstaan nie die bohaai nie.
  Sterkte vir Saterdag!

  ReplyReply
 39. @AbsolutMenlo: Ek weet een het aan beweeg,so daar is geen 0/19 rugby speler in Menlo nie?Jy het dit op gebring met verwysing na ons 0/19 span.Ek gee die feite deur.Geen bohaai,dankie,vir julle ook.

  ReplyReply
 40. @Grizzly: Die een wat aan beweeg het was ook nie 0/19 … jou storie.

  Ek het ‘n mening gegee @AbsolutMenlo: en met 0/19 span verwys ek na spanne wat gekies word vir alle wedstryde uitgesluit Tuks-reeks wat ‘n 0/18 toernooi is.

  ReplyReply
 41. @Grizzly: Geen … jou storie! … en dit was ook nie die onderwerp nie @AbsolutMenlo:
  Ek het geen probleem met julle 0/19’s nie …. wens ons het ook gehad, want na my mening het ‘n klas 0/19 speler ‘n groot inpak op SBR. Jy verskil … no problem.

  ReplyReply
 42. @AbsolutMenlo: Goed dan,ek aanvaar dit so.Ek het dit bevestig by 2 Menlo ouers.Ek vra omverskoning,gaan wel uitvind hoekom hulle vir my in die vlees uit gewys is toe ek daar was vir n krieket wedstryd vroeg die jaar.Dit bly egter my verantwoordelikheid om my te vergewis van die feite voor ek dit hier post,so jammer in daai opsig.Enige speler wat goed is wat vir een of ander rede nie kan speel nie,ouderdom,besering,elite verpligting sal die span swakker maak…Ek kom terug na jou oor die 0/19 misverstand.

  ReplyReply
 43. @AbsolutMenlo: Nee ons was onder dak die heel tyd,en geen versnappering geniet.Hulle het touchies gespeel,so geen onduidelikheid.Soos ek se ek gaan uitvind en kom terug na jou toe.Sien uit na ons game,die Tuks een.Sien by NS,sal sommer hulle vir jou uitwys wat so gese het,ons kan hulle dan confront :wink:

  ReplyReply
 44. @AbsolutMenlo: Ek hoop regtig so…Maar sal die feite kry en terugkom en se waar was die misverstand.Die een was n slot en die ander n senter as ek reg kon onthou,altwee was nuut maar soos jy se hulle is 0/18 en nie 19 soos aan my uitgewys.Ek sal more reply…

  ReplyReply
 45. @AbsolutMenlo:Lyk my die koop en verkoop,self opdaag en self dros het julle manne lekker deur mekaar :lol: :lol: Dis net Garsies wat o\19 het of koop.Net n grapie.

  ReplyReply
 46. @Grizzly: Glad nie! @AbsolutMenlo:

  My mening is hulle (0/19’s) maak ‘n impak al is diaar net een … en jy mag verskil! No problem …. move on! nie nodig vir off topic stories!

  ReplyReply
 47. @sewes: wil jy nie eerder worry oor julle swak skeidsregter, as om klippe in die bos gooi en kyk wat spring uit nie!

  ReplyReply
 48. @AbsolutMenlo: @sewes: Is julle jaloers op die o.19’s in Garsies? Klink so, want @AbsolutMenlo: noem dat hy wens daar kon van hulle in Menlo wees. Daar was in die verlede heelwat o.19’s wat vir beide Menlo en Waterkloof gespeel het.
  As julle nie die jaar het nie, dan is dit Ok. Net soos Garsies laasjaar geen gehad het nie en meeste jare tevore ook.
  @sewes: Klink nie na ‘n grappie nie – eerder ‘n seerpunt vir jou! Jammer daaroor! :cry:

  ReplyReply
 49. My mening is eenvoudig dat 0/19 spelers ‘n groot impak maak op SBR …. enige iemand mag verskil …. No problem! As julle meer daarin wil lees is dit julle probleem.
  Case closed … move on!

  ReplyReply
 50. @Djou: @sewes: Ek en Menlo het die een,ons kan verskil dit sal niks beinvloed nie.Moet nie dat ons Noordvaal manne op hol gaan nie,ek het verkeerde info gekry en wil dit net more by my bronne verby gooi,ek sal dan die gesprek sluit met Menlo rondom dit…

  ReplyReply
 51. @AbsolutMenlo: Lyk my sommige manne is verveeld dan word goed opgebring waaroor daar in die verlede baie gepraat is maar wat op nike uitloop nie. :wink:
  Hoe gaan dit met jou seun? Hoe lank voor hy weer kan speel?

  ReplyReply
 52. @Djou:Nes jy daar se wie mag nou sy eie meening he en dan verstaan jy bo op dit nie mooi as iemand reageer nie.

  ReplyReply
 53. @sewes: Nee nee! Jy verstaan verkeerd. Geen probleem met ‘n mening nie, solank dit ingelig is!
  Maar moet liewer nie smileys post en so ‘n linkerhaak probeer afmaak as ‘n grappie nie. Dit werk nie. Post net daardie mening en se reguit ek hou nie van Garsies nie.
  Dit is heeltemal aanvaarbaar, want dan weet mense waar jy staan. Mens hoef mos nie van almal te hou nie.
  Wat nie lekker is nie is die sogenaamde smileys, want dan dink mense jy is vals. En ons weet teen die tyd jy is nie vals nie, net baie passievol!

  ReplyReply
 54. @Grizzly: Exactly – gaan nie by julle menings betrokke raak nie. Dit is hoekom ek altyd hammer op ingeligte menings want halwe waarhede en volledige onwaarhede skep verkeerde persepsies en onnodige konflik.

  ReplyReply
 55. @4×4: Jong, Bitcoins is ‘n ander ding. Prys styg vir al die verkeerde redes. En dis gewoonlik nie goed nie.

  ReplyReply
 56. @Djou:Kom ek stel dit vir jou so meeste skole speel een of ander tyd met n o\19 of drie ons self het laas jaar een gehad.
  Ek wens self Kloof wil hulle gat lig en goeie gr7\8 koop\werf so teen die tyd behoort jy te weet ek is gekant teen o\19 op skool ek is gekant teen werwing na gr7 en ek is gekant teen manne van ander prov vir watter rede ook al , maar dit is net ek,ek weet almal deel nie my siening nie wat wel my gat krap is dat jy nie n grap kan vat nie want teen die tyd is die twee kwessies al hol rug gery en jy behoort al gewoond daaraan te wees. Ek weet jy is net so passie vol oor jou skool soos ek so kom ons los maar die verdag makery oor waardes, jy ken my nie maar hoop ons kan nog die jaar oor n bier sit en gesels.

  ReplyReply
 57. @sewes: Nee, ons het daardie bier nodig. Jy sal vind ek lag die vinnigste van almal. Jammer ons het jou op die vorige kuiers gemis. Ons gaan weer by Noord-Suid kuier, so hopelik maak jy dit die keer!

  ReplyReply
 58. @Djou: Ja, @Rugbyman: dis lekker om met jouself te praat want dan kan niemand vir jou kwaad word nie, net jouself.
  Lekker om te sien dat manne waaroor ons gereeld hier oor geblog het nou hul toetrede tot die groot verhoog maak.
  Dink aan Mike se seun, Embrose, RG Snyman, Pierre Schoeman, Roelof Smit, Hyron Andrews, Ruan Ackerman, Jason Jenkins, Rohan Janse van Rensburg, ens ens!

  ReplyReply
 59. @sewes: Ek hoor daar was ‘n vergadering van senior individue by Kloof met die volgende op die agenda: Kloof moet dringend weer begin koop, lank na graad 8… dis maar wat my bronne sê… sal dit nou nie interessant wees nie…

  ReplyReply
 60. @Rugbyman: Hoog tyd ons raak ver agter.Kyk die mooi foto op “school of rugby”By dit gese speel ons miskien weer teen julle en wen weer 100\0. Ek wil n lag smiley bysit maar weet nie of ek mag nie.

  ReplyReply
 61. Seisoen 7 Episode 203. Hoe lank kan een soapie storie survive.

  As n onkundige kan iemand nou vir se waar in Pta le Menlo Noord Oos Wes of Suid.

  ReplyReply
 62. @Djou: marlow seuns dra die wolram etiket met trots, as mens Cradock binne ry van Hofmeyer se kant af is daar n groot bord op met Marlow se wapen en onder dit staan daar, hierdie is Wolram werld…. Hahahah na Grey en Aliwal noord is marlow seker my gunsteling skool tans, en as daar plek in die koshuis was in 2013 dan was jnr seker vandag n wolram gewees…

  ReplyReply
 63. @Smallies: Speel hulle nog teen Cradock elke jaar? Ons het familie gehad wat op Cradock gebly het en onthou dat al wat Cradock hoer ooit wou doen is interskole rugby wen teen Marlow.

  ReplyReply
 64. @Smallies: My een swaer was jare lank Marlow se plaasbestuurder en het hulle boerdery en melkery bestuur..al drie sy seuns is deur Marlow maar hyself was nie daar op skool…twee van my anders swaers was wel op Marlow en het daar in die vroee 70’s matrikuleer. My pa self was afkomstig van Cradock en was saam Oom Salty du Randt en St Elmo Wilken in Cradock Boys High in die 40’s en het saam met hulle vir CBH 1ste span rugby gespeel. Die 1944 CBH 1ste span foto hang bo my braaiplek…So ek het nog altyd n baie noue verbintenis met Cradock en sy mense en skole…na aan my hart.

  ReplyReply
 65. @Smallies: Die bekende Jordaans van Cradock wie se seuns en kleinseuns later Grey toe is was weer saam met my Pa in Cradock Boys High..Die een was nog die kaptein gewees. Hulle is ook neefs of klein neefs van my Pa.

  ReplyReply
 66. @CharlesZA: dis baie hartseer om te se maar cradock is een voudig nie meer in marlow se klas nie, cradock speel egter elke jaar teen aliwal noord, met n redelike gelyke wen verloor persentasie

  ReplyReply
 67. @Smallies: Klomp manne wat ek ken wat in Grey was se seuns in Boishaai want hulle bly nou in Paarl/Wellington omgewing en vice versa met Boishaai OB’s wat nou in Ooskaap en Vrystaat boer wat seuns in Grey het…Ma’s wil nie meer hulle seuns so ver wegstuur nie!

  ReplyReply
 68. @BoishaaiPa: my siening is dat dit n laaity net goed doen as hy so n bietjie uit die huis uit kom, as ek darem sien hoe my seun die laaste jaar en n bietjie gegroei het, beveel ek dit aan…

  ReplyReply
 69. @BoishaaiPa: die tradiesie en waardes van die twee skole is baie die selfde, en ek moet se dat indien ek in die kaap gebly het, en ek kon sou my seun tien teen een ook in BH gewees het…

  ReplyReply
 70. Dink die Noorde is baie optimisties met hulle voorspellings of dalk ek net baie negatief.

  Dink die Noorde gaan lucky wees om 2 games te wen in beide dae.

  ReplyReply

Leave a Reply