4 Comments

 1. Thank you Beet. Top 3 can change completely as Helpies have not played either Monnas or Garsies yet and many people expect those 2 to battle it out eventually, HOWEVER….Helpies are known to get better as the season progresses, their pre-season is almost over :wink:
  Position 4 is still very much up for grabs at this stage.

  ReplyReply
 2. By the looks of it it seems that the race for the 4th place will be between EGJansen ,Menlopark and Waterkloof for now but one or two surprises can change everything. It is still wide open for 1st -4th place. I believe EGJansen and Waterkloof play each other on the 12th of June. EGJansen must bring their A game against Klofies. Going to be tough.

  ReplyReply
 3. Lekker mistig en leeu-koud op Middelburg vanoggend. Dis opvallend dat die mense almal so vriendelik is hier op die platteland. Dis amper so asof hulle nie weet wat vandag hier gaan gebeur nie ….. :twisted: Die skoolhoof Hoppie van Jaarsveld se boodskap op die program is so uit die hart uit. Hoop maar nie die ‘Unie’ skeidsregters is te erg vandag nie….Opvallend dat die 2des vandag op die B-veld moet speel terwyl die melktandjies op die A-veld pronk, maar met ‘n oud-Helpie-nou-Rooie op die vlag gaan dit dalk net ‘n baie lang dag raak daar op daai B-veld.

  ReplyReply

Leave a Reply