2 Comments

  1. @CharlesZA: Charles !Ek stem in n mate saam, maar! Brakkies sou oorspronklik teen Oakdale gespeel het in die hoof wedstryd. Die Riversdal manne wil egter graag ook Nuweland toe gaan vir die Stormers/Reds wedstryd, om hul trippie meerdoelig te maak. Dit is ook verstaanbaar, in die lig van die afstand wat hulle moet reis. Die hoof wedstryd vind te laat plaas, darom die wysiging aan die program.

    Wat Durbanville betref, hulle is die “new kids on the block” sover dit die krag van hul senior span betref. Ja ! Hulle het goeie juniors die afgelope tyd gehad, maar die “proof of the pudding” is tog maar hoe hul 1ste span gaan vaar. Bellville het hulle darem alreeds oor baie jare bewys as n kompeterende skool, en verdien dus op diè stadium, om hulself teen n sterk skool soos Drosdy te meet.

    ReplyReply

Leave a Reply