Glenwood Rugby Festival 2018

Fanstream streaming:  WWW.DIGITV.CO.ZA

SLOT DATE SCHOOL SCHOOL BROADCAST
Tue.03Apr Glenwood Inv 00 15 Centurion
Tue.03Apr Jim Fouche 10 07 Montana
Tue.03Apr Louis Botha 56 03 Trinityhouse
Tue.03Apr Midstream 22 36 Goudveld
Tue.03Apr Ligbron 15 13 Grey College Inv
Tue.03Apr DF Malan 29 28 Potch Volkskool
Thu.05Apr Glenwood Inv 00 34 Montana
Thu.05Apr Jim Fouche 31 43 Ligbron
Thu.05Apr Louis Botha 15 24 Goudveld
Thu.05Apr Midstream 07 13 Potch Volkskool
Thu.05Apr DF Malan 19 10 Trinityhouse
Thu.05Apr Grey College Inv 14 21 Centurion
Sat.07Apr Glenwood Inv Trinityhouse
Sat.07Apr Jim Fouche 37 29 Centurion
Sat.07Apr Louis Botha 17 44 Montana
Sat.07Apr Midstream 31 43 Ligbron
Sat.07Apr DF Malan 22 22 Goudveld
Sat.07Apr Grey College Inv 24 20 Potch Volkskool

12 Comments

 1. Montana jol n lekker brand rugby, teen JF was hulle die beter span en kon net nie die knoop deur hak nie, as ek reg kan onthou het hulle baie goed gevaar so n rukkie terug teen klofies

  ReplyReply
 2. Day 1, U14, 9:00 game, Westville 2 beat Midstream 19-15. Scores incorrect on above results.

  ReplyReply
 3. @Smallies: Na 1 400km deur die nag darem veilig in Durbs! :lol: Heerlike oggend om rugby te kyk. Sien uit na goeie game. Hoop net altwee spanne kan nog onthou hoe om die dou van die veld af te speel! :-D

  ReplyReply
 4. @Vetseun: julle het n lekker pak voories daar, sit vir grey onder groot druk in die lynstane en scrumms…. Hopelik is hulle nie te fiks nie😁😁

  ReplyReply
 5. @Smallies: Dankie! Sorry ek kon nie vroeër praat nie maar moes eers by my blyplek uitkom, afpak, stort en ietsie kouds ingooi! :lol: Ek bietjie teleurgesteld met ons vertoning vandag. Seuns het lekker weggespring en mooi binne strukture gespeel vir eerste 15 min. Was nogal opgewonde! :roll: Daarna dit baie losser geraak en ons gesukkel om ritme te behou. Ons 9 nie ‘n goeie dag beleef nie en dit het ook nie gehelp nie. Moet sê paar van die veranderinge wat Grey in pak gemaak het vir 2de helfte het hulle pak meer woema gegee. Veral blondekop slot my beïndruk met sy werkverrigting en aggresiwiteit. Hulle agterlyn ook klompie mooi lopies toe kon maak en ons moes bontstaan op vedediging. Ons eerste keuse 10 is uit met enkelbesering, en dit affekteer ons agterlyn se ritme erg. Lyk nie goed agter op aanval nie. Hopelik sal dit Sat beter gaan teen JF. Ons seuns ook bietjie flouerig gelyk teen einde. Was beslis die humuditeit en dalk ook gister se baljaar by Ushaka wat sy tol geëis het! :wink: Jy is reg oor ons 5. Werk lekker hard in vaste los en op verdediging en ook yster in lynstaan. Ons vandag eksperiment met 2 op 7 gedoen en dit vir my baie goed gewerk. Hy was vir my ons MOTM.

  Was lekker om teen Grey kry te speel vandag. Nie iets wat aldag vir ons gebeur nie, so ons vat die ervaring, en die wen, en sien uit na nog ‘n Cheetah span Saterdag! :-D Dink ons darem tog genoeg gedoen om te wen maar ons sal moet daai eerste 15min se tipe spel kan volhou vir baie langer om kompeterend te wees in Virseker! Groetnis, gaan nou eers bietjie my see uitsig woonstel geniet! :lol:

  ReplyReply
 6. @Smallies: Jong ek weet nie. JF op eerste dag vir Montana gewen, wat op hulle beurt op die tweede dag vir Glenwood redelik ver gewen het! Dit is maar moeilik om regtig spanne na waarde te skat by hierdie tipe toernooie. Ons moet al die reserwes ten minste een en ‘n halwe wedstryd gee so ons het op geen stadium ons beste 15 op die veld nie. Neem aan ander skole doen die selfde. Seuns gaan ook maar flou wees na die week se harde games, die son en die see so ons sal maar moet sien wat gebeur. Al wat ek weet is dat ek redelik stil gaan bly langs die veld. Het verlede jaar ‘n paar JF ma’s beleef vir wie ek bitter bang is! :roll:

  ReplyReply

Leave a Reply