14 Comments

 1. En watter internationale spanne gaan kom speel? Plaaslik kan ons sekerlik nog 10 skole nooi wat nie sal teleurstel nie. Dis die ander helfte wat pla.

  ReplyReply
 2. As ek so na die deelname kyk, dan begin dit duidelik word dat ander toernooie botoon voer. Jammer dat iets met goeie bedoelings nou so afwater.
  Maar great van Affies om van hul tradisionele opponente in te trek by die toernooi!
  Dink dit gaan hard wees vir skole wat beide by N/S en WSF gaan speel. Dit gaan hulle een of ander tyd inhaal, of hulle gaan spelers moet rus.

  ReplyReply
 3. @Djou: Hierdie skole maak nie vir my sin nie.Hoekom Hilton? Hoekom die vorige Jaar ook daar?

  Dan wat se geskiedenis is daar tussen BL,SACS en Affies? Hoekom PBH nie daar Nie?Wat van Kloof?

  Is dit n Affies wens lys of organiseerdes wens lys?

  ReplyReply
 4. @Grizzly: Boishaai het ander verpligtinge. En van die ander spanne is van die begin af daar, dis hoekom hulle weer deelneem. Sommige het onttrek omdat dit baie naby aan Noord Suid is en hulle eerder daar wil speel en nie 2 toernooie paar dae uitmekaar wil speel nie.

  ReplyReply
 5. @Grizzly: Ek sien by die Nieu-Seeland wedstryde het die skole wat by die WSF was vanjaar nie hond haaraf kon maak nie. By verre nie die beste Nieu-Seeland skole wat vanjaar by die WSF was nie – en mens kan sien hoekom hulle so ver verloor het.
  Dink werklik die toernooi is overrated.

  ReplyReply
 6. @Djou: Totaal over rated ,solank skole soos Black rock in Ierland en Aukland Grammer of Kings College nie deelmeem nie gaan dit maar n one sided besigheid bly….my siening is steeds dat dit as n once off 150 viering vir Boishaai baie nice was ,maar dat dit op die lang duur van geen waarde vir ons skole rugby is nie….

  ReplyReply
 7. @Djou: @Smallies: Stem saam julle.Hoop dis sy laaste stuiptrekking die Jaar.Ek dink die bona fide was van die begin nie op die regte plek nie.

  Pleks van die Skole en die okasie het van die mense agter die skerms meer publisiteit gekry….hondtjie of halsband scenario…

  ReplyReply
 8. @Grizzly: Landbou speel Saterdag voor N/S ook in Pretoria, 2 wedstryde by St John’s wat bykom volgende jaar asook Outeniqua derby, so seisoen is reeds stampvol

  ReplyReply
 9. @Ploegskaar: Al die skole wat genooi is,is masjiene.Ek dink net nie dit verteenwoordig Affies se rugby geskiedenis rivalry nie.

  Hoe kan skole soos,PBH, Kloof en selfs HTS Middelburg nie genooi word nie.Dis hoekom ek vra wie se wenslys is dit?

  ReplyReply
 10. @Grizzly: Stem 100% saam. Kan jou verseker Boishaai, Paul Roos en nou Affies het baie min sê gehad met reelings wat jammer is want soos jy sê moet skool se tradisionele “ vriende “ mos by so ‘n toernooi wees ! Ek dink werklik dat wat begin het met goeie intensies nou maar stille dood kan sterf ! Ek sien geen waarde in hierdie toernooi nie en is nie in die klas van Wildeklawer of Noord Suid nie . Ek hoop egter vir Affies se part dat dit baie geslaag sal wees en vir hulle ‘n geleentheid kan wees om hulle geskiedenis te vier .

  ReplyReply
 11. @Trots HJS (Tandem): Dis die WOORD waarna ek gesoek het”Tradisionele”,maar genoeg van daai sirkus,soos jy hoop ek vir Affies alle sukses.

  Waaroor ek wil praat is NS.Soos hierbo genoem glo ek nie die intensies was van die begin op die regte plek wat WSF aanbetref nie.Met NS glo ek die motiewe was die teenoorgestelde… Met n Rugbyman en old boy van Gim in Pieter Rosouw is dit dan ook nie n verrasing dat die toernooi van krag gaan nie.

  Ek het lank gedink voor ek die voorstel maak maar ek dink die toernooi,om sy optimum te bereik, moet jaarliks geroteer word as gasheer tussen N en S.

  Barlow world is n multi nasionale MPY en perfek as saambreel borg.Soos nou die geval is daar meer as genoeg koshuisse in die Suide om die seuns(minder as 50 per per span)personeel en selfs ondersteuners te akkomodeer.

  Se die borge betaal vir vervoer van die spanne,1 bus 8-O baie goedkoop in vandag se terme met kos op die gasheer by die koshuisse,ook goedkoop in vergelyking met bv interskole tussen Al die spanne van n NV span vs n Kaap span.

  Die support is baie beter in Suide en ek bet die toernooi sal hengse byval vind en rekord skares lok.Dit sal die nasionale uitsaaier MultiChoice noop om betrokke te raak.The sky is then the limit met skole wat sal you staan om genooi te word.

  ReplyReply
 12. Stem saam Grizzly sal fantasties wees as toernooi tussen Suide en Noorde op rotasie bases kan plaasvind . Daar is baie plek vir verblyf in die Suide . Die 3 groot junior toernooie 0/14 by Outeniqua , 0/15 by Boishaai en 0/16 by Paarl Gim akkomodeer baie meer spelers en toeskouers .
  Noord Suid en Wildeklawer is GREAT lank mag dit voortleef!!

  ReplyReply
 13. @Knight: yes,en soos jy noem die jnr toernooie Suid.Miskien kan dit Noord toe geskuif word die Jaar wat Suid NS aan bied.

  Tussen Garsies, Affies,Menlo en Kloof oor genoeg plek in koshuise.Sodoende kan n seun deur sy skool rugby loopbaan 2 of wat keer N of S toer.

  Ek dink met Chris nou daar onder en sienende dat dit sy brain child is,moet hy die wielle aan die rol sit….Die enigste vraag met so iets is,is dit tot voordeel van die seuns?Indien die antwoord JA is,hoekom Nie?

  ReplyReply

Leave a Reply