Blue Bulls Prestige Rugby Day 2019 at Loftus

UPDATED: 05 March 2019

SLOT DATE SCHOOL SCHOOL
07h45 Tue.05Mar Ben Viljoen <> <> Sentraal
08h40 Tue.05Mar Curro Heuwelkruin <> <> Witteberg
09h35 Tue.05Mar St Alban’s <> <> Potch Gim
10h30 Tue.05Mar Noordheuwel <> <> Pretoria Tech
11h25 Tue.05Mar Monument <> <> Goudveld
12h20 Tue.05Mar Zwartkop <> <> Duineveld
13h15 Tue.05Mar Pretoria BH <> <> Frikkie Meyer
14h10 Tue.05Mar EG Jansen <> <> Diamantveld
15h05 Tue.05Mar Montana <> <> Drostdy
16h00 Tue.05Mar Waterkloof <> <> Ben Vorster
16h55 Tue.05Mar Jeppe <> <> Kempton Park
17h00-B Tue.05Mar Pietersburg <> <> Overkruin
17h50 Tue.05Mar Oos-Moot <> <> Welkom Gim
18H45 Tue.05Mar Menlopark <> <> Voortrekker (Beth)
19H40 Tue.05Mar Affies <> <> HTS Middelburg
20H35 Tue.05Mar Garsfontein <> <> Boland Landbou

20 Comments

 1. Indeed a great line-up!

  No Monnas, Transvalia and Helpmekaar … would have loved to see their early form as well.

  Interesting the Blue Bulls/Boland Landbou connection …
  Boland Landbou/Garsfontein will definitely be the big one for the day.

  Menlo/Welkom Gim will also be a good matchup. Welkom Gim is always a very well coached team.

  Great to see Ben Viljoen in the line-up!! Things already start to happen at Ben Viljoen … Mr Booysen!

  ReplyReply
 2. @AbsolutMenlo: Welkom Gimnasium should have a very competitive team next year.

  During a conversation with one of their coaches a couple of weeks ago, I was told that they expected to lose only 5 of their first team players at the end of the year. They also had a very strong second team in 2018 of which the bulk will be still available in 2019.

  Welkom Gimnasium has amongst others played against Grey College, Glenwood, Paarl Gim, Drostdy, Monument and Marlow this year and competed with dignity. They won the major trophy in Central South Africa, the Shimla-league final, with 61-7 against Duineveld – although Grey College didn’t participate.

  The low category points of most of their competitors in the local leagues probably cost them in terms of their position on the final SBR-rankings for 2018. This logistical factor could make it very difficult for their team to eventually break into the top 15 on the rankings.

  Be that as it may, in 2019 the majority of their team would already have had the benefit of running with some of the big dogs in 2018. I am thus optimistic that they will do well next year and look forward to an entertaining game against Menlopark!

  ReplyReply
 3. @Herakles: Menlo will also have a competitive team next year with quite a number of players with first team experience and a strong u/16 group coming through. Welkom Gim will be a good start … especially in the Blue Bulls early season format.

  … maybe they should extend Virseker to include Central South Africa :idea:

  ReplyReply
 4. Sien Affie en HTS Middelburg gebruik die dag om al die spanne teen mekaar te laat speel. Die laer ope – en onderouderdomspanne speel op Affies se velde waarna hulle sal oorstap Loftus toe vir die eerste span wedstryd.

  ReplyReply
 5. Waar is al die Garsmanne?Hoor dinsdag het daar n minibus vol gr10 en 11 leerders vars van uit die kaap daar op gedaag of is dit net hoorse?

  ReplyReply
 6. Stenig my maar maar net die laaste game gie moeite werd. Bulle kon baie beter doen. Seker n paar goeie games tussen kleiner skole maar nie die moeite werd vir my nie.

  ReplyReply
 7. @Grizzly: Vir so n groot dag met soveel groot skole is daar slegs 1 moontlike watertand lekker game. Ek dink hul kon baie beter wedstryde tussen selfde spanne gereel het. Ek verstaan dat van die kleiner skole as groot wedstryde gesien word en ook reg so maar vir my moontlik nie die moeite werd nie

  ReplyReply
 8. @Hooit: Sien jou punt en stem daar Kon seker beter matchups gewees het.Ek dink Monnas se laat deelname Kan invloed he.Stem saam Garsies vs Boland beloof n cracker te wees maar sien baie uit Na Affies vs HTS wat volgens rumours baie sterk gaan wees.In die vroe ‘oo Affies se sterkte teenstand in Noordvaal,weet daars baie respek tussen die 2 skole.Dan behoort Menlo vs Voortrekker na aamleiding van die Voortrekker blogger dat hulle n decent span gaan he ook goed wees.Menlo te sterk daar.Jeppe vs Kempton as Kempies weer hulself kan wees,Oos-Moot wat top 5 Pretoria kan wees vs Welkom Gym en Kloof wat n baie indrukwekende Ben Vorster aan vat die ander games waarna ek uitsien.Verstaan @Cappie het gese die losie is oop die aand😬

  ReplyReply

Leave a Reply