Wildeklawer here to stay

Amidst rumours that Wildeklawer will end this year, here is confirmation that the show will go on

Question by Beet:

The future of Wildeklawer. Is there any plans in the pipeline to continue this event or one of a similar nature? – I ask because word is that Wildeklawer are ending their sponsorship this year.

Answer from Wildeklawer official:

 To my knowledge Wildeklawer is not ending their sponsorship. The Tournament will continue.

11 Comments

 1. Does it really matter? If one competitions dies another one sticks it head out. :mrgreen:

  ReplyReply
 2. Die behoefte vir n top toernooi kan nie weg geredeneer word nie. Top skole en hul leerders wil teen mekaar kompeteer. Dit skep geleenheid vir gesonde ontwikkeling van sportsterre. Of die toernooi in Kimberley nog aan die verwagtinge voldoen sal maar gesien moet word. Daar is reeds skole by 2018 se toernooi wat nie onder bestes in land tel nie.

  ReplyReply
 3. Comment from Cassie:

  Net om al die gerugte n nekslag toe te dien. Wildeklawer sal volgende jaar, 2019, weer plaasvind. Die algehele toernooi word gespeel onder die vaandel van Wildeklawer maar word by 3 x skole aangebied, nl 0/13 by Newton. Junior ( o.14, 0/15 en 0/16) by Boys High. Die senior rugby en netbal asook 0/19 Ontwikkelingstoernooi vind plaas by Diamantveld. SARU word geken in die toernooi maar Wildeklawer bied hom aan met n toernooibestuurder vir elke afdeling maw 4 (0/13, Junior, Ontw en 0/19) Verder het elke bestuurder sy eie reelingskomitee. Laastens is daar n Toernooi Direkteur ( Hoof organiseerder) en n Wildeklawer EXCO. ( Beplanning en riglyne)Ek hoop dit is nou meer duidelik. Ons sal voor einde Mei die 2019 datum bevestig. Groete sien jul vlg jaar.

  ReplyReply
 4. Very good news, always a awesome festival and what a blessing that a sponsor like Wildeklawer is giving some kids the chance to play in such a festival. It is still the best school festival in SA.

  ReplyReply

Leave a Reply